~~ona is getting 23 now~~

Hari ini adalah hari aku meningkat tua. Jumlah aku hidup kat dunia ni da capai 23 tahun. Satu angka yang banyak jika nak dibandingkan dengan tahap kematangatan aku. Dan kali ni besday aku disambut dengan sangat best!! Haha. Dan serangan fasa dua yang aku tak jangka. Tahun lepas besday aku masa KKC dan aku jadi peserta. Kali ni KKC jugak tapi aku sebagai fasi. Dua tahun sambutan besday yang akan aku ingat sampai bila-bila.

Terima kasih untuk geng emtiem yang merancang plan tersebut.

Mastermind: Aida (aku agak dah), wandy (awak!! a.k.a tukang pegang kek), Qamarul, Ida

Konco-konco: Ajaq, Fad, Not, Megat, K. Shanie, Maziah, Odah, Dalila, Tim, Zai, Marazila, Fidot, Mimi, Ada, Mai, Wong, Ai, Kiran, Alex, Aziany

Memang aku tak sangka aku kene dua fasa serangan. Buih tu memang wat aku pekak kejap. Dan tepong tu memang wat aku buta kejap. Haha. Tapi yang nyata aku sangat hepi. SANGAT SANGAT SANGAT HEPI. Even aku dan korang sume penat dengan segala keje KKC dan program2 lain yang nak kene settle sebelom KKC , tapi aku sangat TACING sbb korang sempat jugak celebs bday aku!!!! Wink wink (>.<). Aku makin sayangkan hubungan emtiem aku. Thnx kepada mastermind yang tersenarai di atas. Dan thanx jugak kepada awak. Tahun ni celebs sama-sama lagi. Hehhe. Dan tak lupe kat my bFF yang wish kat aku~shida, ct, amy, fira, dalila, ecah. Aku sayang korang jugak, sangat2, serius. Dan kepada kawan2 lain yang wish jugak, lin, husna, kak fara, peisha, khayma dll (sori if tak sebut), tnx for your besday wishes. Kepada adik, tnx jugak wish!!

SELAMAT HARI TUA ONA!!!!!!!!!!!!!!

::perlu tunaikan janji along::

::gmbr akan diupload later::tunggu oke::</p

Advertisements

November 18, 2009. for fun, incik hati, kotak hati kecil.

6 Comments

  1. rosputih09 replied:

    ona nak tgk gambor2 y onar kne kerjakan tu….

  2. silentmonologue replied:

    hehe..akan diupload…insyaalaah..maybe after kkc kot.skng ni xde masa…slalu2lah jenguk blog ni…

  3. lurunna replied:

    hahahaha…..
    HEPI KKC SITI MARKONAH WOW!!!!!!!!
    hahahahahaa….

  4. qdetactive replied:

    Heppi besdey o ct markonah. soy dah ak sempat buat entry pasal markoah. lenkali k.

  5. qdetactive replied:

    Heppi besdey o ct markonah. soy dah ak sempat buat entry pasal markonah. lenkali k.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Trackback URI

%d bloggers like this: