Kini terhapdet blog aku dengan isi ntahpape.

Tiada mood dan idea untuk hapdet blog.
Hari-hari bila online, jenguk blog, then terus tutup.
Bosan barangkali dengan blog sendiri.
Seminggu hampir belalu selepas KKC.
Kenangan yang paling jelas adalah bintik-bintik merah yang gatal ni.
Mesti jadi parut nanti. Huh!! Buruk la kaki aku.
Lupakan soal kaki. Aku nak ucapkan tahniah seribu kali tahniah buat 37 peserta KKC 22, 30 orang fasi (termasuk fasi jemputan) dan pihak pengurusan kerana berjaya menjayakan KKC 22 ni.
Tahniah juga buat pengarah KKC 22; Wok Ida di atas kejayaan KKC 22.
Dan nyata aku sangat risaukan souvenir yang ko dapat dari tangga Sg Dara.
Moga ko cepat sembuh. Dan harap keadaan jd makin better.

~~~
Rumah still sunyi. Mak masih di kampung.
Ayah keje. Adik keje. Malam baru balik.
Kakak? Merambu. Memanfaatkan cuti sekolah dia.
Aku? Hurm, rasa cam nak balik kolej sekarang jugak.
Bosan yang amat duduk kat umah. Sebbek rumah ni tak besar.
Senang nak uruskan kotak empat segi ni.
Dan sebbek kat umah ni ada Bella.
Kucing comel ni la yang wat aku tejaga pagi tadi sebab bising perut dia lapar.
Sori ek Bella, lupa nak letak friskies kat dapur.
Aku tengok Bella. Bella tengok aku. Haha.
Boleh la. Nanti bila aku da belaki boleh la aku tengok laki aku. Ekeke.

~~~

Result aku da cek. Hasilnya macam _________ (isi la sendiri tempat kosong ni).
Sedih sangat dengan result sendiri.
Sepanjang blaja aku tak penah dapat result mcm ni.
Busy sangat ke aku sampai study pon huruhara. Tak jugak rasnya.
Tapi penat itu ya. Agak penat sem ni.
Da tua barangkali.
Saat ni tengah layan lagu The Brantaz. Terbujur kaku. Best.
K la. Nanti bila aku boring nanti aku hapdet lagi k.
Cioowwww.
(Bella, say goodBYE cepat!!) eiyawwww~~~

Advertisements

December 1, 2009. campus life, familia, friends.

10 Comments

  1. lurunna replied:

    samalah kita~
    hidop x produktif kt umh…
    mandi pon mls!haiyoooo!!!

  2. Poet Dusun Bayu replied:

    jom la balik kolej…hehe…

  3. Poet Dusun Bayu replied:

    ha…projek paper ape cite???
    dah stat belum???

  4. Poet Dusun Bayu replied:

    okey… good…
    gudluck ye…

  5. deebs replied:

    dengan silent saye komen,
    hehehe
    bintik byk
    menghitung hari nak hilang
    =P

  6. putraim replied:

    kim salam kat bella…hahahha

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Trackback URI

%d bloggers like this: