After few months i didn’t ______ ~

Da bebulan rasanya tak update blog. Ntah ape angin arini terasa macam nak update tapi tak tau nak story ape. So, bacalah ye. Enjoice.

My life isn’t change so much. Tapi apa yang pasti, IncikHati tidak lagi sentiasa di depan mata. Beliau da berangkat ke Melaka, berpractical di sana. People keep telling dat ‘ala,dekat je melaka tu’. Yelah saya tau la, tapi nak pi tu pon guna masa jugak kan. Dan masa-lah yg jadi halangan utama sebab i have too many comitment here especially my project paper. Hadoi~~ Itu satu hal lagi, ntah ape cite la dengan projek itu, pilot test blm buat lg. Aihhh..  Tapi saya benar2 teringin melawat incikhati itu, makan2 di umbai (possible tak wak?hehe), jalan2 di Melaka dengan incikhati, melihat kehidupan dia sebagai cikgu. Haha. Mungkinkah terjadi? Itu kita tidak tau.

My rumet pon praktikal jgk. (Mau kenal sama rumet saya yang best itu, klik di sini *Liza Tahir*. Now i gonna cakap-dalam-hati bila ada kat bilik sbb takde teman sebicara dan seketawa sy. And baru tadi i notice that she left her photo on my table, for me to look at the picture in case i miss her maybe. Tentiu rumet. Miss our moment so much. (T.T)

Saya doakan kedua-dua insan ini dipermudahkan segala urusan, dapat murid yg nakalnya oke2 aje (murid skng mane yg tak nakalkan), berbahagia bersama housemate masing2, dapat ber-praktikal dengan baik, dapat A for practical grading dan menjadi cikgu yang cemerlang+best!!!

|kat atas tadi ye2 kate tak tau nak story pe. Sekali menaip ade je story. Ala, pompuan! Haha|

||.wheendu-lah.||

https://silentmonologue.wordpress.com

Advertisements

February 20, 2010. Uncategorized.

2 Comments

  1. Poet Dusun Bayu replied:

    salam…awak… miss u..
    jom g melaka…

  2. silentmonologue replied:

    wslm…miss u too…
    betol ke ajak saya pi melaka ni?
    ye2 je..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Trackback URI

%d bloggers like this: