~~ona is getting 23 now~~

Hari ini adalah hari aku meningkat tua. Jumlah aku hidup kat dunia ni da capai 23 tahun. Satu angka yang banyak jika nak dibandingkan dengan tahap kematangatan aku. Dan kali ni besday aku disambut dengan sangat best!! Haha. Dan serangan fasa dua yang aku tak jangka. Tahun lepas besday aku masa KKC dan aku jadi peserta. Kali ni KKC jugak tapi aku sebagai fasi. Dua tahun sambutan besday yang akan aku ingat sampai bila-bila.

Terima kasih untuk geng emtiem yang merancang plan tersebut.

Mastermind: Aida (aku agak dah), wandy (awak!! a.k.a tukang pegang kek), Qamarul, Ida

Konco-konco: Ajaq, Fad, Not, Megat, K. Shanie, Maziah, Odah, Dalila, Tim, Zai, Marazila, Fidot, Mimi, Ada, Mai, Wong, Ai, Kiran, Alex, Aziany

Memang aku tak sangka aku kene dua fasa serangan. Buih tu memang wat aku pekak kejap. Dan tepong tu memang wat aku buta kejap. Haha. Tapi yang nyata aku sangat hepi. SANGAT SANGAT SANGAT HEPI. Even aku dan korang sume penat dengan segala keje KKC dan program2 lain yang nak kene settle sebelom KKC , tapi aku sangat TACING sbb korang sempat jugak celebs bday aku!!!! Wink wink (>.<). Aku makin sayangkan hubungan emtiem aku. Thnx kepada mastermind yang tersenarai di atas. Dan thanx jugak kepada awak. Tahun ni celebs sama-sama lagi. Hehhe. Dan tak lupe kat my bFF yang wish kat aku~shida, ct, amy, fira, dalila, ecah. Aku sayang korang jugak, sangat2, serius. Dan kepada kawan2 lain yang wish jugak, lin, husna, kak fara, peisha, khayma dll (sori if tak sebut), tnx for your besday wishes. Kepada adik, tnx jugak wish!!

SELAMAT HARI TUA ONA!!!!!!!!!!!!!!

::perlu tunaikan janji along::

::gmbr akan diupload later::tunggu oke::</p

November 18, 2009. for fun, incik hati, kotak hati kecil. 6 comments.

~~~saya ada boypren baru

Saya nak bitau

Saya ada boypren baru

Ye! Boypren baru

Dia sangat special, tp dia sensitif sbb dia mudah di-touch

Da lama saya nak tukar boypren saya ni

Tapi tak jumpa yang bekenan

Kawan-kawan yang tolong saya cari boypren ni pon da bahagia dengan boypren masing-masing

Tapi saya masih terus memilih dan mencari

Sebab saya ni cerewet

Nak lain daripada yang lain

Tapi hari sabtu lepas, saya telah disatukan dengan boypren baru saya

Saya rasa sangat hepi

Sekarang ni bila saya tengok boypren baru saya, mesti saya senyum

Sebab saya sayang dia

Sebab saya suka dia

Saya harap dia setia dengan saya

Sekarang kawan-kawan saya tak boleh kutuk saya

Sebab boypren baru saya da boleh ‘gigi biru’

Saya tak sabar nak tunjuk boypren baru saya dengan kakak dan adik saya

Kerana mereka mesti jeles (jeles ker?)

Hurm..k la. Saya nak melayan boypren saya plak.

Incik Nokia 5800 bin Abdullah

October 21, 2009. campus life, for fun, friends, incik hati, melankolik. 18 comments.